Koerasõbra unistuste puhkus: hotell pakub kutsatellimisteenust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: NikkoPupSF / Twitter

San Franciscos asuv Hotel Nikko on viinud toateeninduse täiesti uuele tasemele — lisaks kolmnurkvõileibadele saavad külastajad vastuvõtulauast tellida kohtumise koerakesega.

Hotellikoera nimi on Buster Posey ning tema tööülesandeks ongi soovijatega mängimine ja aja veetmine. Busteri ülitähtis amet läks viraalseks pärast seda, kui üks hotellikülastaja fotod koerast Twitterisse laadis. 

«Hotell, kus ma peatun, jätab külastajate jaoks voodile pehme mängukoera,» kirjutas kasutaja nimega Evan. «Ning kui sa operaatorile helistad, tuuakse sulle tuppa PÄRIS koer.» Mängukoera küljes oleval sildil seisis, et õige koerakogemuse saamiseks tarvitseb neil vaid helistada numbril 0 ning neile antakse ülevaade Busteri päevakavast ja vabadest aegadest. 

Hiljem täpsustas mees, et Busterit siiski hotellitubadesse ei tooda ning inimesed peavad temaga kohtumiseks ise kohale minema. Hotell tegeleb ka heategevusega: külastajatel on võimalus pehme mängukoer ära osta ja endaga kaasa võtta ning müügitulu läheb kohalikule loomade varjupaigale.

Nagu ühel õigel kaasaegsel koeral, on ka Busteril oma Instagrami- ja Twitteri-konto ning olgem ausad — kui meile antaks võimalus valida padjal oleva šokolaadisüdame ja rõõmsa koerakese vahel, võtaks suurem osa meist kõhklemata just nimelt viimase variandi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles