Südantsoojendav sõprus! Muusik Marek Sadama lemmik käib temaga kaasas nii laval kui restoranis

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Inimesed, kes on käinud Marek Sadama kontsertidel, on kindlasti märganud, et ta esineb koos ühe huvitava tegelasega ja selleks tegelaseks on tema neljajalgne sõber, Brüsseli grifoon Leenu. Sel korral teemegi Leenuga lähemat tutvust ja saame muuhulgas teada, et ta ei käi Marekiga mitte ainult laval, vaid ka restoranis kaasas.

Leenu jõudis Mareku ellu tänu tema lähedastele, kes Leenu ühe varjupaiga veebilehelt leidsid. Grifoonid on varjupaikades haruldused — Sadama sõnul teab tema vaid kahest seda tõugu koerakesest, kes varjupaikadesse on loovutanud.

Marek ja Leenu on lahutamatud ning koerake ei käi Marek kaasas vaid tööga seotud reisidel. Lahus on aga raske olla ning taaskohtumised on alati rõõmurohked. Loomulikult ei jää Leenu koju, kui Marek kontserte annab ning omapärase ja humoorika valvurina haugub ta kontserdile hilinejate ning varajaste lahkujate peale. Leenu keeldub ka tavalist koeratoitu söömast ning Marek teeb talle iga päev erinevaid toite. Leenu peab heast toidust lugu — restoranides on ta tuntud külaline ning töötajad on tema toidueelistustega juba tuttavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles