Ehmatav julmus: loomaarsti süüdistatakse koera surnuks tulistamises

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: @AubryKWDSU / Twitter

Üks Louisiana loomaarst arreteeriti teisipäeval pärast seda, kui tema kõrvalmajas elav koer tapetuna leiti. Naine oli koera omanikele varem ähvardavaid sõnumeid saatnud.

35-aastast Kelly Folset süüdistatakse oma naabrite pooleteistaastase koera Bruizeri pähe tulistamises. Enne Bruizeri surma oli Folse oma naabritele saatnud vaenuliku sisuga sõnumeid, milles ta pahandas koera haukumise üle.

Folse'i perekonna sõnul on süüdistused naeruväärsed, sest naine on suur loomaarmastaja. Bruizer suri 14. detsembril, päev pärast seda, kui ta oma koduaiast kuulihaavaga leiti. Koera omaniku Stacu Fitzneri sõnul jättis ta koera tööle minnes aeda ning kui naise ema keskpäeva paiku majast möödus, nägi ta koera vereloigus lamamas. Bruizer toimetati kiirelt loomaarsti juurde — iroonilisel kombel töötas samas kliinikus enne vallandamist ka Folse — ent ta ei tulnud oma vigastustest eluga välja.

Kui uurijad Bruizeri omanikega rääkisid, näitasid viimased neile tekstsõnumeid Folse'ilt, kes neis koera suhtes agressiivsust üles näitas. Uurijad leidsid, et Bruizer ise ei olnud näidanud mingeid agressiivse käitumise märke. Folse'i töökohaks olnud loomakliiniku juht Scott Abadie sõnas, et ta vallandas naise samal päeval kui koer suri, tuues põhjuseks tema saadetud sõnumid. 

Abadie kirjutas intsidendist ka Facebookis ning sõnas, et kõik kliiniku töötajad olid juhtunust šokis. Lisaks loomapiinamisele süüdistatakse Folse'i ka illegaalse tulirelva ning narkootikumide omamises. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles