Südantsoojendav lugu: prügikastist leitud kassipoeg jõudis pühadeks omaenda koju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Itty Bitty Kitty Committee / Facebook

Loomadel on võime oma tänumeelt välja näidata ning erandiks pole ka üks väike kassipoeg, kes oma päästjad entusiastlikult armastusega üle valas.

Väikese Oscari elutee algus oli õnnetu — keegi julm inimene oli ta prügikasti surema jätnud, ent kassipoja näugumist kuuldi ning peagi oli Oscar kasse aitava organisatsiooni Itty Bitty Kitty Committee (ITBC) hoole all. Kiisupoisi üleelamised ei peegeldunud tema käitumises üldse. «Oscar oli koheselt sõbralik ja armastas kõiki,» sõnas ITBC esindaja Dorella Tuckwiller. «Kõik, kes talle tähelepanu pöörasid, olid tema jaoks kohe sõbrad.»

Foto: Itty Bitty Kitty Committee / Facebook

Oscar kohanes varjupaigas kiiresti ning nautis teiste kasside seltskonda. Ta jagas hoolt ja armastust igale asukale ning tegi kindlaks, et keegi sõprusest ilma ei jäänud. Peagi oli Oscaril aeg koju minna ning vaid päev pärast seda, kui tema koduotsimiskuulutus üles läks, oli ta endale uued omanikud leidnud. 

Sõidul koju oli Oscar vaikne, justkui teades, et teda ootab ees uus elu ja uued seiklused. Ning nagu alati, polnud tagasihoidlikkusest märkigi: kassipoiss lasi oma omanikel end hoida ja kallistada ning läks enesekindlalt tutvust tegema ka oma neljajalgse toanaabri Penelopega. «Omanike sõnul oli Oscar ka jõulukuusest vaimustuses ning tõenäoliselt tundis ta rõõmu ka om isiklikult jõulusokist,» rääkis Tuckwiller. «Oscari jõulusoov läks täide ning ta on oma uutele omanikele armsaimaks kingituseks.»

Foto: Itty Bitty Kitty Committee / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles