Loomakaitse seltsi 2017. aasta: abi said teiste hulgas tihane, neli siili, jänes ja kajakas

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabatahtlike tunnustamine on saanud ülemaailmseks traditsiooniks igal aastal enne jõule ning seetõttu soovib ka Eesti Loomakaitse Selts (ELS) end aidanud inimesi tänada. Seekord otsustati seda teha armsa videoklipiga.

«Eesti Loomakaitse Selts aitas sel aastal rohkem kui 300 looma, nõustas telefoni ja e-kirja teel rohkem kui 1500 korral ning korraldas neli teavituskampaaniat. Ilma vabatahtlike ja toetajate abita ei suudaks me seda kõike teha. Väga tore on näha tänatavate hulgas nii pikaajalisi kui ka alles liitunud vabatahtlikke. Samuti on rõõm näha, et meil on väljakujunenud pikaajalised koostööpartnerid,» rääkis Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liige Geit Karurahu.

Kokku said koju selle aasta jooksul 78 looma: 13 koera, 2 deegut, 1 tšintšilja, 3 merisiga, 2 tuhkrut, 57 kassi. Tänu ELSile ja vabatahtlikele sai abi 324 looma. Abivajajate seas olid 20 koera, 1 tihane, 4 siili, 1 jänes, 1 kajakas ja 318 kassi. Loomadega visiite kliinikusse ja arstide juurde tehti 538 korral.

Aasta pole veel aga lõppenud ning aega heategusid teha jätkub — ELSi Facebooki lehel toimub kuni 20. detsembrini heategevuslik oksjon 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles