Humoorikad fotod: tusane Husky ei salli jõule

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öeldakse, et jõulud on aasta ilusaim aeg, ent Siberi husky Anuko ei paista sellega absoluutselt nõustuvat. Koera omanik riietas ta jõuluteemaliselt ning looma nägu paistab tema arvamust kostüümi kohta suurepäraselt edasi andvat.

20-aastasele Jasmine Miltonile kuuluv Anuko on tegelikult heasüdamlik ja rahulik koer, kellel lihtsalt juhtub olema torssis ilme. Anuko on Miltoni juures elanud kutsikaeast saati ning neiu kinintab, et koer ei ole kunagi kellegi peale urisenud ja tema tasakaalukas iseloom tähendab, et tegelikult ei pane ta omaniku vigureid pahaks.

Muuhulgas kuulub nende vigurite hulka Anuko erinevatesse kostüümidesse riietamine ning lähenevatele jõulupühadele sobivalt pani Milton oma koerale kaela salli ja pähe põhjapõdrasarved. Sellest sündis omakorda ülihumoorikas fotoseeria, kus tusaseilmeline Anuko meenutab armsa põhjapõdra asemel pigem Dr. Seussi loodud jõule vihkavat muinasjututegelast Grinchi.

Anuko ise on sel aastal aga pahade laste nimekirjas. «Seekord Anuko jõulukinke ei saa, sest ma pean maksma kuluka hambaravi eest,» sõnas Milton. «Mu vend leidis metsast põdrasarve ning Anuko tegi seda närides ühe oma hammastest katki.» Kuigi kingitustest võib Anuko seekord ilma jääda, on tal sellegipoolest rõõmustamiseks põhjust — tema entusiasm ja armastus oma perenaise vastu andis viimasele tõuke minna veterinaariakooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles