Video: pontsakas hiidpanda veereb rõõmsalt lumes

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mehgan Murphy / AFP / Scanpix

Hiidpandadele on raske vastu panna. Need armsad mustvalged mõmmikud on mängulusti täis ning tihti jäävad nende toredad tembutamised ka videolindile.

Ameerika Ühendriikide pealinna Washingtoni loomaaias elavale pandale Mei Xiangile on nädalavahetusel sadanud lumi suure rõõmu allikaks. Loomaaed jagas oma Twitteri-kontol videot, kust on näha, kuidas Mei Xiang lumes ja puulehtedes möllab. Ülima pandagraatsiaga veereb pontsakas mõmmik mäest alla, et siis taas uuele ringile suunduda.

Lisaks videole avaldas loomaaed seletuse, mida nad külmemate ilmade saabudes hoolealustega ette võtavad. Mõni loom kolib siseruumidesse, teistele pannakse aedikutesse kütteseaded ning viimased, kelle hulka kuuluvad pandad, naudivad jahedust ega vaja erilist hoolitsust. Nagu videost näha võib, paistab Mei Xiang talve täiel rinnal nautivat. Vaata järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles