Armastatud näitlejatari koer on sattunud peredraama keskele

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher ja kuts Gary
Carrie Fisher ja kuts Gary Foto: Vida Press

Üks tuntumaid koeri maailmas on näitlejatar Carrie Fisheri armastatud Prantsuse buldog Gary, kellega naist sageli üritustel nähti. Fisheri elu lõppes ligi aasta tagasi, 27. detsembril 2016, ning siis läks tema koer elama Carrie assistendi Corby McCoini juurde, kuid perekonnal on tekkinud mure.

Corby tahab nimelt koera kaasa võtta üritustele, kus Carrie fännid saaksid kutsiga kohtuda ning nõnda lahkunud näitlejaga lähedust tunda. Carrie tütar Billie Lourd aga pole sellega sugugi rahul ning on nõudnud, et plaanitud esinemised ära jäetaks, mida on ka tehtud.

TMZ vahendab, et kuigi Gary oli Carrie koer, tundub perekonnale, et koera selliselt PR-ürituste jaoks kasutamine odavdab Carrie mälestust. Samuti on pere palunud Corbyl ära kustutada Gary Instagrami-konto, millel on juba 160 000 jälgijat. Jällegi tuuakse põhjenduseks see, et tegemist on Carrie mälestuse odavdamisega.

Billie Lourdi isa Bryan olevat Corbyle pakkunud suisa 250 dollarit kuus, et too koera nõnda ei eksponeeriks, aga Corby ei võtnud seda vastu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles