Fotod ja video: hiigelsuur hirv tuli autojuhti uudistama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

40-aastane Sean Mannion oli sõitmas läbi Põhja-Šoti mägismaa, kui ta jalgade sirutamiseks autost välja tuli ning läheduses suurt isahirve nägi. Teades, et hirvede jooksuaeg on veel lõppemas ning loom tõenäoliselt territoriaalne, läks mees autosse varju. 

Suur oli aga tema üllatus, kui hirv ise masinat uudistama tuli. «Ma ei suutnud uskuda, kui lähedal see imeline loom mulle oli,» muljetas Mannion. «Ta oli tõepoolest hiiglaslik — kõrgem kui mu auto!» Mees otsustas riski võtta ja autoakna alla kerida ning hirv pistis oma nina sisse, justkui teda tervitades. Mannion tegi kohtumisest fotosid ning sai looma autosse vaatamise hetke ka videolindile. Mehe sõnul polnud ta teelõigul ainuke sõitja: «Minu läheduses oli 5 autot ning kõik inimesed vahtisid hirve ammulisui. See oli imeline kogemus ning ma olen õnnelik, et see just minuga juhtus.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles