Supertalent: andekas pagar valmistab imedetailseid loomakujulisi torte

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglanna Molly Robbins on kogumas kuulsust tordikunstiga, mis teeb silmad ette nii mõnelegi rahvusvaheliselt tuntud pagarile. Meikariharidusega naine loob imelisi ning kohati lausa ehmatavalt realistlikke loomakujulisi torte.

Neiu talent pole jäänud märkamata — maailma suurimal koogidekoraatorite võistlusel Cake International on ta kolmel korral viiest võitnud kulla. Võistlustest vabal ajal loob ta torte pulmadeks, sünnipäevadeks ja ristimispidudeks. Varasemalt on ta valmistanud torte, mis kujutavad soolaseid toite, näiteks hamburgerit, pitsat ja juustuvalikut.

Naise enda sõnul meeldib talle ebatavaliste tortide tegemine seetõttu, et need on huvitavad ning jäävad inimestele rohkem silma. Tordimeister pole kaunistamist kunagi õppinud — tema oskused on tulnud harjutamise käigus ning ühe söödava kunstiteose valmimisele kulub tunde detailset tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles