Raadiohääl Pille Minevist sai koeraomanik tänu mehele: «Mina olen hea jalutaja, tema hea õpetaja»

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Sel korral on reporter Juhan Krull külas Star FMi raadiohääl Pille Minevil ja tema värskel pereliikmel, labradoripoiss Elfil. Milline on Pille koera võtmise lugu ning kuidas iseloomustab ta oma labradori tõugu koera, vaata videost!

Labrador Elf ei ole veel aastavanunegi ning armastab teha kõike seda, mida teisedki koerad — ujuda, mängida ning otse loomulikult ringi joosta. Kuna Pille abikaasa oli ka varem labradori pidanud, langeski valik just nimelt sellele tõule.

Tubli kutsa käib ka koertekoolis ning kuigi maal vabalt ringi jooksma harjunud Elfile ei meeldinud esialgu üldse rihma otsas jalutada, saab ta sellega nüüd palju paremini hakkama. Elfi suurimaks veidruseks ja kireks on kingade söömine ning maja peale laokile jäetud jalavarjudest ei jää suurt alles.

Maakodus meeldib koerale mängida ka lammastega ning see tähendab seda, et lambad liduvad ees ja Elf jookseb rõõmsalt järgi. Iseasi muidugi, kui lõbus villakandjatel on. Minev ise kinnitab, et sellise heatujulise ja armsa seltsilisega on kõik kõledad sügisõhtud rõõmu täis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles