Humoorikas olukord: Londonis avastati bussis jänest sõitev rebane

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com/Scanpix

Ühes Londoni kahekordses turistibussis olnud reisijaid üllatas sealt avastatud rebane, kes oli end teisele korrusele tagaritta istuma sättinud ning nautis kõrgusest avanevaid vaateid.

Neljajalgne turist leidis tee bussi tõenäoliselt siis, kui masin oli depoos. Bussi teiselt korruselt ei leitud looma enne, kui Londoni kesklinnas.

«Mitte üheski seaduses pole öeldud, et rebased ei tohi ühistransporti kasutada,» naljatas Suurbritannia loomakaitseorganisatsiooni RSPCA loomapüüdja Jill Sanders. «Aga arusaadavalt oli bussijuht rebase heaolu pärast veidi mures.»

Kõigil reisijatel paluti bussist lahkuda ning sõiduki uksed pandi lukku, et spetsialistid saaksid rebase ohutult kinni püüda. Reisisell viidi seejärel tagasi sõidu alguspunkti ning lasti depoo lähedal põõsastikku. Bussifirma pressiesindaja Hazel McGuire sõnas pressiteates aga, et nad loodavad, et «Härra Rebane» nautis oma sõidukogemust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles