Loomasõbra unistuste töö: veeda jõulud häärberis lemmiklooma seltsis

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luksuskodude omanikud pakuvad reisisellidele sel talvel imepärast võimalust — valva nende lemmikloomi ning saad ilma mingi tasuta nende häärberites elada.

Veebisait TrustedHousesitters viib kokku rikkurid, kes plaanivad oma jõulud välismaal veeta ning vabatahtlikud, kes tahaksid kogeda midagi erilist ning pakub ööbimiseks imelisi maju näiteks Prantsusmaal, Ameerikas, Austraalias ja Kanadas. Valituks osutunud saavad tasuta puhkuse välismaal ning lisaks sellele jäävad neile seltsiks majade neljajalgsed elanikud koerte, kasside, kanade, hobuste, sigade ja isegi laamade näol. Laamakarja valvamine võib tunduda küll raske tööna, ent mõned need majad on seda absoluutselt väärt.

Praegu on muuhulgas pakkumisel 1830-date aastate loss Prantsusmaal, merevaatega villa Türgis ning modernne puuonni meenutav maja Californias, kus on mullivann ja spa. Erinevalt teistest renditavatest majadest ei pea huvilised ööbimise eest tasuma ning maksavad vaid veebisaidi liikmemaksu. Loomulikult ei saa sinna igaüks — enne tuleb huvilistel läbida põhjalik taustakontroll ning nad vajavad loomavalvajana ka töökogemust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles