Neljarattaline lemmikloom: müügis on karvane auto, mis liputab saba ja haugub

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kusagil Inglismaal on keegi, kes tahtis endale kohutavalt koera. Ühel või teisel põhjusel jäi see aga unistuseks ning selle asemel otsustas ta, et muudab koeraks hoopis oma auto. Nüüd on masin müügis ja kogub sotsiaalmeedias tähelepanu.

2011. aasta Nissan Micra, mis on kaetud valge, kunstmuru meenutava materjaliga, võib kellegi unistuste autoks saada vaid 4000 naela ehk umbes 4500 euro eest, vahendab Plymouth Herald. Lisaks karvkattele on autol liikuv saba, masin teeb koerahääli ning on kaunistatud nina ja katusele pandud kondiga.

Väljastpoolt unikaalne auto on seest aga nagu iga teinegi Micra ning masina müüki pannud autosalongi omanikul James Alfordil pole aimugi, kes selle tööga hakkama sai. Alford nentis ka, et materjalide ja tööaja kogukulu on auto praegusest hinnast tõenäoliselt suurem ning 22 000-kilomeetrise läbisõiduga auto on tegelikult suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. Plymouth Herald viis auto ka testsõidule ning seda saab näha allpool olevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles