Ülihumoorikad olukorrad: loomad tõmbavad pulmafotodel kogu tähelepanu endale

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik on ideaalne — punastav pruut, õnnest särav peigmees, kaunis taust ja romantiline poos. Fotograaf on kaameranuppu vajutamas, ent pruutpaar pildile ei jää, sest kogu au võtab endale koerake, kes objektiivi eest just pildistamise hetkel mööda lippab.

Kuigi oma lemmikute — olgu nendeks siis koerad, kassid või isegi hobused — pulmapeole ja -piltidesse kaasamine on kaunis ja sentimentaalne tegu, on neljajalgsetel teadagi oma mõistus ning nende käitumist on raske ette ennustada.  Seetõttu võibki juhtuda, et hoolega plaanitud fotosessioon läheb oma rada, sest pruudi karvane sõber otsustab pulmatortiga lähemalt tutvust teha. Lemmik kogus kokku humoorikad kaadrid sellest, kuidas nii kodu- kui metsloomad pulmapiltidel oma tahtmise järgi käituvad ning sellega pruutpaarile eluks ajaks toreda mälestuse loovad. Vaata galeriist järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles