Hobusele kõhtu virutanud julmurist džoki sai võistluskeelu

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võiduajamised Melbourne'is 7. novembril: Rekindlingu (22) seljas Corey Brown, Johannes Vermeeri (7) seljas Ben Melham. Pilt on illustreeriva tähendusega.
Võiduajamised Melbourne'is 7. novembril: Rekindlingu (22) seljas Corey Brown, Johannes Vermeeri (7) seljas Ben Melham. Pilt on illustreeriva tähendusega. Foto: Paul Crock / AFP / Scanpix

Hoiatame, et järgnev video pole kindlasti mõeldud nõrganärvilistele - kaamerasilm aga tabas hetke, kui julmurist džoki oma hobusele enne ratsavõistlust rusikaga kõhtu virutas.

Vahejuhtum leidis aset mõni päev tagasi Port Lincolnis, Austraalias. Džoki Dylan Caboche ärritus enne võistlust oma hobuse peale, ronis sadulast maha ning virutas loomale pikemalt mõtlemata rusikaga kõhtu.

Caboche'ile määrati kahenädalane võistluskeeld ning kuigi tema hobuse Reneldasgirliga paistis kõik korras olevat, imestab ka uudistekanal TMZ, et selline ilmselge julmus ei toonud kaasa karmimat karistust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles