Hädakisa teinud naine osutus dramaatiliseks papagoiks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks Oregoni kuller oli esmaspäeva hommikul parajasti inimestele nende saadetisi kätte toimetamas, kui kuulis ühest majast appikarjeid.

Lee Purdy, kes töötab kullerina UPSis, jäi maja juures seisma, et asja uurida ning kuulis selgelt, et keegi karjub hoones appi. Segaduses mees ei olnud kindel, kas tegemist on pärishäälega ning helistas oma naisele, kes otsustas, et kõige parem mõte on kutsuda kohale politsei. 

Kui kohalik politseinik Hayden Sanders majja sisenes, ei oodanud teda ees mitte hädaolukorras naine, vaid Diego, majas elava perekonna papagoi, kes oli ära õppinud sõna help ehk appi. Sanders raporteeris, et kollase-rohelisekirju linnuke ei vajanud politseinike abi ning tal polnud mingeid vigastusi. «Sanders sai majaomanikuga ühendust ning pääses majja sisse,» seletas Clackamasi maakonna šerifijaoskonna esindaja Brian Jensen. «Me oleme rõõmsad, et tegu ei olnud oodatud hädaolukorraga ning ükski inimene ei vajanud tegelikult abi. See oli tore juhtumine.»

See ei olnud Clackamasi politseinikele aga viimase nädala jooksul ainus omapärane kutsung. Eelmisel nädalal sõitis Lon Steinhauer parajasti patrullautoga ringi, kui ta nägi tee äärde seisma jäänud naisautojuhti, kes paistis olevat täbaras olukorras. Asja uurima läinud Steinhauer avastas autost hirmust kaame naise, kes jälgis masina armatuurlaual jalutavat suurt kollast ämblikku. Kinda abil sai ämblik autost minema toimetatud ning jaoskonnas naljatatakse nüüd, et niiviisi jätkates saavad nad omaenda saate telekanalis Animal Planet. Brian Jenseni sõnul ei tule neil loomadega seotud väljakutseid tihti ette, ent neil ei ole nende täitmise vastu midagi ning loomade aitamine teeb kõigil tuju heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles