Ootamatu abiline: koaala aitas maakleril maja müüa

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stuart Costello / Magain Real Estate

Õnn tihti taevast sülle ei kuku, ent Austraalia kinnisvaramaakleri Stuart Costelloga see juhtus — mees oli parajasti potentsiaalsetele ostjatele maja näitamas, kui talle saabus taustajõud metsiku koaala näol.

Möödunud laupäeval Austraalias Adelaide'i Belairi linnajaos asuvas majas lahtiste uste päeva korraldanud Costello oli parajasti kohale tulnud huvilistele mõeldud ringkäiku lõpetamas, kui järsku ilmus eikusagilt rõdule koaala. «Ta jalutas mööda aeda ning ronis seejärel puu otsa,» rääkis Costello ajalehele The Advertiser. «Ajastus ei oleks saanud parem olla — inimesed tulevad Belairi looduse pärast ning külalised said oma silmaga näha, mis neid siia kolides ees ootab.»

Costello, kes sai huvilistelt majale mitu pakkumist, filmis ringi patseerivast koaalast lühikese videoklipi ning postitas selle Facebooki, kus üks kommenteerija uuris, kas ka koaala tegi majale oma hinnapakkumise. Costello naljatas aga vastu, et loom ei ole maja ostmiseks piisavalt «koaalafitseeritud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles