Armas talent: borderkolli hoiab peaga asju tasakaalus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaal elav borderkolli Pippa on andekas koer, kes on ära õppinud asjade pea peal kandmise.

Tasakaalukas Pippa on oma talenti proovinud muuhulgas munade, plastkarpide ja kaktusega. Koera omanik Holly Parker avastas oma lemmiku erilise oskuse juhuslikult, kui ta koerale teibirulli pea peale pani ning nüüd on sellest saanud Pippa hobi. Holly rääkis, et Pippa on suurepärane trikimeister ning proovib hea meelega kõike. «Tema praegune rekord on kaks üksteise otsas olevat satsumat, aga ka pilgeni täis koeramaiuste purk on uhke saavutus,» lisas Parker.

Neiu võtab oma sõprade käest soovitusi, mida Pippa võiks järgmisena tasakaalus hoida, ent ta jääb mõistlikkuse piiridesse: «Keegi soovitas teekannu, aga see oleks Pippa jaoks liiga raske,» sõnas Parker. «Nüüd harjutame me mitme asja üksteise otsas kandmist, et näha, kui suure hulgaga Pippa hakkama saab.» Tüdruku sõnul on kõik, kes Pippat teavad, tema talendist vaimustunud ning ta pole saanud ühtegi negatiivset kommentaari. Esmalt laadis ta pilte Facebooki borderkollide gruppi, ent suure vastukaja tõttu jagab ta neid nüüd kõikjal sotsiaalmeedias. 

«Kõigile meeldib näha, kuidas Pippa oma trikke teeb ning ma üritan tihti uuendusi postitada. Nii saavad kõik tema arengust osa ja inimeste häid reaktsioone on tore näha,» ütles Parker.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles