Ootamatud külalised: basseinist leiti suplev karupere

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Visar Kryeziu / AFP / Scanpix

Üks California elanik jäädvustas videole momendi, mil emakaru ning tema kaks poega palava ilma eest basseinivette põgenevad.

Majaomanik Jenny ja karude vahel oli vaid aknaklaas ning videost on näha, kuidas emakaru sellele hirmutavalt lähedale tuleb ja sisse kiikab. 

Mõmmikud paistsid basseinimõnusid nautivat ning sulistasid mõnusalt jahedas basseinivees mitu minutit enne, kui nad aiast lahkusid ning maja lähedal asuvate mägede poole suundusid. Jenny abikaasa sõnul on mäed koduks paljudele metsloomadele ja nad on aias käivate elukatega harjunud. Abielupaar avastas emakaru avatud uksest sisse vaatamast ning kiirelt lükkasid nad selle looma nina ees kinni. See aga karuperet ei häirinud ja nad suundusid basseini suplema.

Emakarul on kõrva küljes kollane lipik ning see tähendab seda, et ta on kohaliku metsloomaameti poolt tuntud ja jälgimisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles