Malamuut Flora leidis rõõmu kassipoegade aitamises

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Best Friends Animal Society / Facebook

Flora ja Dexter olid ebatavalised sõbrad — suur malamuut ja väike kodukass ei jäänud teineteisest sammugi maha ning tegu oli lahutamatute semudega.

 

A post shared by Flora (@florathemalamute) on


Ent ühel päeval võttis Dexter ette teekonna, kuhu Flora talle järgneda ei saanud. Kassi väärikas, 22-aastane elu oli jõudnud lõpule ja nende pere arvas, et Flora ei saa oma parima sõbra kaotusest kunagi üle. «Flora süda oli murdunud,» ütles pereema Jill Williams. «Ta istus nädalate kaupa õues ning ulgus masendunult. See oli südantlõhestav.»

Flora vajab lähedust, sest oma esimeses kodus koera väärkoheldi. Williamsite pere võttis Flora endale pärast seda, kui ta loomakaitsjate poolt julmade omanike käest päästetud sai. Jill Williamsi sõnul oli Flora esialgu väga häbelik ja kartlik, ent lõpuks sai temast rahulik ja armastav perepea. Williamsid teadsid, et Flora südames laiutav kassikujuline haav tuleb parandada ning peagi pärast Dexteri surma võtsid nad endale kaks kassi. Nood ei olnud aga kallistamisaltid ja Flora igatses jätkuvalt oma vana sõbra järele. 

 

A post shared by Flora (@florathemalamute) on

Lahendus tuli aga nelja kassipoja näol, kes asenduskodu vajasid. Williamsid võtsid nad enda juurde ning ükshaaval hakkasid nad vapralt Flora lähedust otsima. «Iggy oli neist neljast esimene julge. Ta läks Flora juurde ning koer pani oma pea maadligi, et kassipojale lähemal olla,» rääkis Williams. Nähes oma venna südikust tulid ka teised karvapallid lähemale ja peagi ronisid nad kõik Flora seljas. 

Kuigi kassipojad peavad varem või hiljem päriskodudesse minema, kinnitas Williams, et nad ei jää nende pere jaoks viimasteks kassideks ning Flora saab varsti endale uued hoolealused. 

Vaata videot Florast ja tema väikestest sõpradest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles