Naljavideo: vahva karupere pingutab ühiselt prügikasti lahti muukida

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Californias asuva Monrovia linnakese elanik jagas sotsiaalmeedias videot, kuidas karud üritasid tema prügikasti kaant lahti muukida. Naine tundis ilmselget heameelt, et karukindel prügikastikaas mõmmikute tugevatele käppadele vapralt vastu pidas.

Nimelt üritas emakaru koos kahe pojaga naise prügikastist midagi maitsvat leida ning kokku üheksa paari karukäppi keerasid konteineri tagurpidi ning veeretasid seda. Mida aga ei kätte ei saanud, oli prügi, sest konteineril oli sõna otseses mõttes karukindel kaas.

Video taustal on kuulda naise naeru ning lauset: «Nad ei pääse ligi, sest lasime prügikastile uue luku paigaldada. Vabandust!»

Sihikindlad karud, nähes, et kaant lahti saada polegi nii lihtne, asusid konteinerit lohistama ja veeretama kuni üks muukijatest viimaks tüdines ja mäest alla lonkis. Nähes, et pingutused vilja ei kanna, järgnesid talle ka teised.

«See karuema koos kahe pojaga külastas minu prügikaste mõni aeg tagasi ja kasutas oma küünist, et tõmmata prügi kaane vahelt välja. Sama karu naasis kaks nädalat hiljem, aga kohtus karukindla pürgikastiga, mis osutus uskumatult efektiivseks,» kirjutas prügikasti omanik video juurde selgituseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles