Heasüdamlik vegan päästis tapamajja veetava põrsa elu

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EDGARD GARRIDO/REUTERS/SCANPIX

Kaastundlik Lõuna-Aafrika mees päästis põrsa, kes oli välja hüpanud autost, millega sigu tapamajja transporditi.

Rekash Sianin, kes ise on vegan, juhtus õigel ajal õiges kohas olema, kui põrsas tapamajja teel olevast autost välja hüppas. Sianin tõstis sõna otses mõttes oma elu eest põgenenud põrsa autosse ning toimetas ta loomakaitsjate hoole alla, vaheldab World Animal News.

«Vaadake talle silma,» ütles Sianin ning jätkas: «Keegi ei tea, mida ta on pidanud läbi elama». Sianin selgitas, et põrsaid kastreeritakse suurtootmises ilma tuimestuseta.

Põrasa, kes kannab nüüd nime Babe, on toimetatud Lõuna-Aafrika suuruselt teises linnas Pietermaritzburgis asuvasse loomakaitseorganisatsiooni hoole alla, kus teda tuli muljumisvigastuste ja šoki tõttu ravida ja turgutada.

Kohalikud veganid korraldasid põrsa ravikulude katmiseks ning talle uue kodu leidmiseks loterii. Tõenäoliselt kolib Babe lähedalasuvasse farmi, mis toimib ühtlasi loomade varjupaigana.

Vaata ka videot loomakese päästmisest:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles