Internetis liigutab südameid foto orkaani üle elanud ja toitu tassivast koerast

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Facebookist

Internetis ringleb foto USAs Texase osariigis möllanud orkaan Harvey üle elanud koerast, kes kõnnib mööda tänavat, kott koeratoiduga hambus. 

Ameerika Ühendriikides Texase rannikul nädalavahetusel maabunud ja paduvihmad kaasa toonud orkaan Harvey ujutas üle suurlinna Houstoni. Oli neid, kes linnast lahkusid, aga ka neid kes kohapeale jäid. Nende hulgas ka pensionär Salvador Segovia ja tema lapselapse koer Otis.

Reede öösel läks Otis aga kaduma ning ei tulnud ka Segovia hüüdmise peale, kirjutab Chron.com.

Laupäeva hommikul märkas Segovia aga, et ka kott Otise toiduga oli verandalt kadunud. Mees sõitis naabruskonnas ringi, et kadunud koer üles leida.

Samal ajal märkas aga Segovia naaber Tiele Dockens vaatepilti, kuidas mööda tänavat jookseb koer, suur toidukott hambus ning klõpsas ka foto, mida sotsiaalmeedias kiiresti jagama hakati.

Peagi saigi Otis oma peremehega kokku, kuid foto koerast soojendab aga inimeste südameid, sest see sümboliseerib justkui isegi koera nutikust raskes olukorras toime tulla. Üks kommentaator on kirjutanud: «Tegu peab olema Texases elava koeraga, sest ta suudab ilma abita ellu jääda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles