Koeraomaniku blogi: neli «nunnut» loomafotot, mis ajavad koeraomaniku segadusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teatavasti on internet loodud nunnude kassivideote levitamiseks. Õnneks mahuvad sinna vahele ka üksikud imetlemist väärt koertepildid – mis aga vahepeal paistavad olevat pärit teisest universumist, kus füüsikaseadused ei kehti.

Koertega sisekujundajad

Kuidas on võimalik koeraomanikuna omada sametkattega diivanit? Kas sa paned koerad pehme mööbli vabasse tuppa kinni, kui kodust ära lähed? Kas sa lased neid sealt toast üldse välja? Kas need on päris koerad? 

#NiiNunnu

 

On Sundays we wear robes.

A post shared by Harlow, Sage, Indiana & Reese (@harlowandsage) on

Esimene kuni viies reaktsioon: NII NUNNU!!!

Kuues reaktsioon: kuidas sa suutsid panna neile hommikumantlid selga, pöörata nad selili, lükata teineteise vastu, ja veel pilti ka teha? Kas need koerad on päris? Kaua pildi tegemine aega võttis? 

Miks sul asjad mustad pole? 

 

Good things come to those who camp. #campingwithdogs @mywhiskeygirl

A post shared by Camping With Dogs® (@campingwithdogs) on

Pärast 15 minutit pidi uurimist: kõik tundub nii puhas. Õhkmadrats on terve. Kas pori ja liiv ei jää pildile? Kus ta matkab, et seal nii puhas on? Kas nad on üldse õues?

Need pole koerad

 

Happy Saturday friends

A post shared by Stephanie Webster (@stephanies_school_of_dogs) on

Koerte päevahoid? Mõtled, et koerad on päeval puuris? Ei? Nad on kõik koos hoovis? Kas nad on päeva lõpus elus ja terved? Kuidas see võimalik on? Räägi välja, mis ravimeid sa neile annad? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles