Loomade südamlikkus: lahke koer jagas talle ostetud uut tekki kodutu sõbraga

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook ekraanitõmmis

Brasiilia koeraomanik Suelen Shaumloeffel oli väga üllatunud, kui leidis ühel hommikul oma koera koos kodutu koeraga tekki jagamas.

Suelen Shaumloeffeli koer Lara on päästetud Brasiilia tänavatelt. Ilmselt mäletab Lara oma kurba minevikku, sest tal jätkub sooja südant ka endast õnnetumate jaoks, kirjutab Metro.

Jahedate ööde tõttu ostis Suelen Larale soojema teki, mis talle kuudis magades sooja annaks. Ent ühel hommikul välja minnes märkas Suelen, et Lara oli otsustanud osa tekist aia vahelt välja lükata ja seda oma kodutu sõbraga jagada.

Suelen on kodutule koerale toitu ja vett välja jätnud, aga sellele vaatamata põgeneb kodutu loom iga kord kui naist märkab.

Suelen iseloomustab oma koera Larat, kui kõige kenamat koera, keda ta on kohanud. «Vahel unustame, kuidas on meie võimuses kellegi teise elu muuta. Lara tuletas mulle seda jälle meelde,» sõnas Suelen.


Loe veel: Kuidas kadunud lemmikloomavad leiavad taas üles kodutee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles