Kuressaares pakkis kassiomanik oma surnud lemmiku kotti ja jättis kortermaja hoovi (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare elanik leidis oma kortermaja hoovist kandekotti pandud kassikorjuse. Kassi leidnud mehe sõnul on ilmselt tegemist oma maja inimesega, kes kassi põõsa alla hülgas.

Surnud looma leidnud majaelanik sõnas, et märkas kortermaja territooriumil leopardi imitatsiooniga kotti, mille seest tuli lagedale kassi korjus. Majaelaniku sõnul oli loom ilmselt ligi 7-10 päeva maja taga vedelenud, kirjutab Saarte Hääl

«Lähemal uurimisel selgus, et kass oli ilmselt lähiajal kliinikut külastanud, sest majas elav veterinaar tuvastas looma juures mähkmed, mida tavaliselt kliinikus näiteks operatsioonilt tulnud loomadel kasutatakse,» rääkis kassi leidnud mees.

«Küllap on see inimene, kes ta siia poetas, kuidagi meie majaga seotud, sest ma ei usu, et meie kinnisesse koduhoovi keegi oma surnud looma tuleb tooma,» sõnas majaelanik, lisades, et nüüd käivad naabrid ja majarahvas õnnetu saatuse hooleks jäänud kassi vaatamas, aga keegi ei oska kahtlustada, kes selle taga võib olla. Samuti ei õnnestunud veterinaaril tuvastada kassi kiipi. «Eeldan, et korteriühistu peaks siin vist nüüd kassi likvideerimise ette võtma, linnamajandus vaevalt sellega tegelema tuleb,» lisas majaelanik.

Foto: Irina Mägi / Saarte Hääl
Foto: Irina Mägi/Saarte Hääl
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles