Video: paabulind sattus alkoholipoodi, laamendas ja ajas pudelid maha

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Metsik lind ja klaaspudelid ei sobi kokku, nagu näitas juhtum USAs California osariigis Arcadia linnas, kus alkoholipoodi sisse jalutanud paabulind avaldas teda päästma tulnud inimestele vastupanu ja põhjustas kaose.

Lind oli avatud uksest sisse jalutanud ning leidmata tagasiteed, hakkas tiibadega laperdama ja lendas poes ringi, kirjutab CBS Los Angeles.

Kaupluse juhataja Rani Ghanem üritas lindu kätte saada, et ta välja aidata, aga ebaõnnestunult. «Kartsin ega teadnud, mida teha,» rääkis mees.

Ghanem kutsus seepeale loomakaitseametniku, kes tuligi kohale kaitsekinnastes ja pika võrguga. See oli hetk, mil läks lahti tõeline võitlus.

«Ametnik püüdis paabulindu kalavõrku püüda, mispeale lind hüppas esimese veinipudeli peale ja mõtlesin kohe, et sellest tekib jama,» ütles Ghanem uudisteagentuurile AP. Mida rohkem paabulindu püüda üritati, seda rohkem ta tiibadega peksles ja pudeleid maha ajas.

Nähes, et loomakaitseametnikust on rohkem kahju kui kasu, otsustas Ghanem ise sekkuda ja aidata lind kauplusest välja talutada. Kutsumata külalise 90-minutiline kaupluses viibimine tõi lõppkokkuvõttes poe omanikule 500 dollari ulatuses kahju.

Loe veel: Loomaaia pingviin armus jäägitult papist multifilmikangelasse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles