Tuntud lennufirma alustas sagedase lendaja programmi lemmikloomadele

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemmikloomad on nagu väikesed inimesed, kes järgivad omaniku elustiili. Ka reisimisel.
Lemmikloomad on nagu väikesed inimesed, kes järgivad omaniku elustiili. Ka reisimisel. Foto: DAVE WEAVER/AP

Korean Air on veendunud, et lemmikloomad on nagu väikesed inimesed, kes järgivad omaniku elustiili ning vajavad seetõttu sarnast kohtlemist. Seetõttu töötas lennufirma välja sagedase lendaja programmi spetsiaalselt lemmikloomadele. 

Korean Air esitles eelmisel nädalal sagedase lendaja programmi lemmikloomadele, mis kannab nime Skypets. Programm lubab lemmikutel iga reisi pealt punkte koguda ja saada nende eest tasuta lennureise, kirjutab Travel and Leisure

Iga siselend annab lemmikloomale ühe templi, kuid iga rahvusvahelise reisi eest saab neljajalgne teenida Skypetsi kontole kaks templit.

Kui lemmikloom on reiside eest kogunud kokku kuus templit, võidab omanik lemmiklooma jaoks pool siselennule mõeldud pileti hinnast. Selleks, et saada pilet rahvusvahelisele lennule poole hinnaga, on vaja koguda 12 punkti. Tasuta lemmikloomapileti siselennule annab 12 kogutud templit ja 24 templit tagab lemmikloomale tasuta pileti rahvusvahelisele lennule. 

Iga templi kestus on kolm aastat. Reisija kohta on võimalik registreerida maksimaalselt viis lemmiklooma (koerad, kassid, linnud).  

USAs pakuvad sarnast teenust lennufirmad JetBlue ja Virgin Atlantic.             

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles