Internetis lööb laineid katusel elav koer

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Huckleberry on viieaastane kuldne retriiver, kelle hobiks on möödujate peale haukumine. Selleks, et haukumine veelgi huvitavam oleks, teeb ta seda alati oma kodumaja katuselt.

USAs Texase osariigi pealinnas Austinis elav kelmikas koer leidis tee maja katusele juhuslikult. Nimelt on tagaaias koht, kus maja katuse ja maapinna vahe on kõigest meetrine, mis võimaldab kerge vaevaga katusele pääseda. 

Nüüd on Huckleberryl tavaks, et kui ta on katusel postitsiooni sisse võtnud, tervitab ta kõiki möödujaid haukudes. Tänu sellele käitumisele on tahtmatut tähelepanu saanud ka koera omanikud Justin ja Allie, kelle ukse taga on inimesed korduvalt käinud kella helistamas ja tähelepanu juhtinud katusel olevale koerale.

 

#hucktheroofdog is at it again!!! So hilarious!!

A post shared by Melissa Thomas (@mommyt) on

Samas leidub ka neid, kes kardavad, et haukuv koer võib kallale tulla. Selleks, et möödakäijate hirmu vähendada, meisterdasid omanikud sildi, mis selgitab, et alati on keegi, kes katusel end hästi tundva Huckleberry järele valvab. Silt annab ka teada, et uksele koputada ei maksa, küll aga võib koerast pilti teha.

Huckeberry armastab katusel olemist niivõrd, et kui ta seal juba on, siis naljalt ta alla enam ei tule. Selleks tuleb teda meelitada palli või toiduga. 

 

#hucktheroofdog

A post shared by Huckleberry (@hucktheroofdog) on

 

Have you seen #hucktheroofdog ? We love him

A post shared by KVUE (@kvuenews) on

Loe veel: Suurbritannia suurim koer kaalub sama palju kui elevandipoeg

My happy place#hucktheroofdog

A post shared by Huckleberry (@hucktheroofdog) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles