Selle lennufirma lennukites sureb transpordi käigus kõige rohkem lemmikloomi

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sammy Dallal/AP

United Airlines on viimasel ajal pälvinud meedia tähelepanu seoses reisija jõhkra lennukist väljaviskamisega. Nüüd selgub, et sama lennufirma paistab silma ka üsna suure lemmikloomade arvuga, kes on lennureisi käigus surnud.

Seoses reisija jõhkra väljaviskamisega lennuki pardalt, on United Airlines pälvinud rohkelt negatiivset tähelepanu. Nüüd on Twitteri kasutajad avalikustanud Ameerika Ühendriikide transpordiameti statistilised andmed, mis näitavad, et United Airlinesi lennukites on transpordi käigus surnud lemmikloomade arv suurem kui ühelgi teisel arvestataval lennufirmal, vahendab Daily Mail.

2016. aastal leidis lennufirma teeninduse käigus aset üheksa loomadega seotud surmajuhtumit ja vigastada sai 14 lemmiklooma. Surma saanud lemmikute hulgas oli Yorkshire'i terjer Diamond, Belgia lambakoer malinois nimega Bakry ja ameerika Staffordshire'i terjer nimega Winston. Enamik surmajuhtumeid on seotud koertega, kuid transpordi käigus on oma maise teekonna lõpetanud ka üks kass.

Teine suurem lennufirma Delta raporteeris eelmise aasta jooksul toimunud viiest lemmikloomadega seotud surmajuhtumist ja viiest vigastusest. American Airlines'iga on seotud neli surma ja üks vigastusjuhtum. Lennufirmad Alaska ja Sky West on teatanud kahest surmajuhtumist ja ühest vigastada saanud loomast.

Eelmisel aastal transportis United Airlines kokku 109 149 lemmikooma. Delta transporditud lemmikloomade arv oli 81 070.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles