Puhkaja sai lennureisi ajal skorpionilt salvata

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LOUIS NASTRO/REUTERS

Puhkusereisilt koju naasev abielupaar sai lennu ajal ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui ühele abikaasadest lennuki istme kohal asuvast riiulist skorpion pähe kukkus.

Vahejuhtum leidis leidis aset United Airlinesi lennukis, mis oli teel Houstonist Calgarysse. Abielupaar Richard ja Linda Bell olid teel Mehhiko puhkusereisilt tagasi koju, kui lennureisi ajal mehele skorpion pähe sadas, kirjutab Global News.

Abielupaar ei taibanud alguses, et meekarva ja umbes nelja sentimeetri pikkune elukas võib skorpion olla. Mees noppis looma juustest ning asetas selle istme küljes olevale lahtikäivale lauakesele. Kui ta skorpioni uuesti kätte võttis, siis viimane salvas. «Nagu herilane oleks nõelanud,» ütles Bell väljaandele. 

Kui lennuk oli Kanadas maandunud, sisenesid salongi esmaabitöötajad, et mees läbi vaadata, ent viimane keeldus meditsiinilisest abist, sest looma torge ei põhjustanud tervisele kahju.

Pole selge, kuidas skorpion lennukisse sattus, aga kõige tõenäolisem on, et ta oli mõne pahaaimamatu reisija pagasis.

Tegu pole maailmas esimese juhtumiga, kus skorpion on lennureisil inimesi hirmutanud.  2015. aastal oli Alaska Airlinesi lend sunnitud tagasi pöörduma, sest reisija sai skorpionilt salvata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles