Päevakäpp: südametemurdjast Jesperil on nutikust mitme kassi jagu

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südametemurdja Jesper
Südametemurdja Jesper Foto: MTÜ Kasside Turvakodu/Facebook

Jesper on rõõmupall ja hurmur, kes vaatamata heale välimusele ja suurepärasele iseloomule on pidanud kojusaamist ootama päris pikalt.

Jesper on üks Viimsi kassikolooniast päästetutest, kes kaks aastat tagasi Kasside Turvakodu vabatahtlike hoole alla võeti. Paljud Viimsist päästetud nurrumootorid on tänaseks oma kodud leidnud, kuid paljud ootavad siiani õiget pesapaika – nende hulgas on ka Jesper.

Tema koduootus on vabatahtlikele olnud väga üllatav, sest Jesper on tõeline hurmur ja säravate nööpsilmadega rõõmupall! Väärib mainimist, et tema välimust kroonib ka hea iseloom.

Jesperi päevad mööduvad puhates ja mängides. Mängutuhinas tahab ta kogu aeg midagi veerevat taga ajada, aga probleem on selles, et veerevad asjad kipuvad pidevalt kapi alla ära kaduma.

Jesper on intelligentne kass, talle meeldib väga ka nutitelefonist kassidele mõeldud mänge mängida ja laserimängust ei ütle ta kunagi ära.

Lisaks mängimisele armastab Jesper väga teisi kasse. Tal oleks hea meel, kui tema päriskodus ootaks teda veel mõni nurrumootor. Üks tore ja vahva mängukaaslane, kellelt päriskodus uusi trikke õppida ja kelle kaisus magada.

Selline ta on – võrratu Jesper. Ootamas ja igatsemas oma kodu, kes teda iial ei jätaks. Olgugi, et nii armas ja eriline, on ta ikka veel ootamas hingesugulast. Ehk oled see just sina?

Jesper on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud.

Kirjuta Jesperile – info@kassideturvakodu.ee – ning mine temaga tutvuma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles