Kuldne retriiver jagab New Yorgi tänavatel kallistusi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuldne retriiver Louboutina on New Yorgis tuntud selle poolest, et jagab võõrastele kallistusi. Päris nii lihtne see aga pole, et astud ligi ja saad kallistuse – Louboutina valib ise, keda ta kallistab.

Kui sul on paha tuju, siis ilmselt pole midagi mõnusamat sellest, kui koer sulle siira kallistuse kingib. Viieaastane Louboutina, hüüdnimega Loubie, on kallistusi jaganud alates 2014. aastast. Kõigepealt õppis koer käppa andma, seejärel istuma nii, et esikäpad on maast lahti ja viimaks sai ta ka kallistamise selgeks, kirjutab Lonely Planet.

Koera omanik Cesar Fernandez-Chavez ütles, et alates sellest ajast on nende jalutuskäigud muutunud palju pikemaks, kuna Loubie tahtis pidevalt peatuda ja meest kallistada. Aja jooksul hakkas ta kallistama ka võõraid inimesi. Fernandez-Chavez sõnas, et tema pole treeninud Loubiet võõraid kallistama, aga ta saab juba aru, kui koeral on plaanis seda teha.

«Ta üritab selle inimesega sidet luua, seega on usaldus tema jaoks väga oluline. Kõige paremini toimib see n-ö koerainimestega. Kui keegi läheneb meile selleks, et koeraga pilti teha, siis ilmselt ei lähe kallistamiseks. Loubie valib ise välja inimesed, keda ta tahab kallistada ja kellega sidet luua,» selgitas mees.

Loubiel on juba fänne üle maailma. Paljud, kes New Yorki külastavad, üritavad ka välja uurida, kus kandis võiks Loubie sel ajal liikuda. Fernandez-Chavez rääkis, et nüüd on see juba igapäevane asi, et inimesed käivad neil kannul ja tunnevad koera vastu huvi. Tema sõnul on Loubiega kohtumas käinud fännid Argentinast, Brasiiliast, Hollandist, Šotimaalt ja Hiinast.

Louboutina sotsiaalmeediakontodele jõuab iga päev umbes 200 sõnumit, kuna inimesed tahavad temaga pidevalt kokku saada. Louboutina ja tema omanik plaanivad järgnevatel kuudel reisile minna ning külastada Peruud, Los Angelest ja Kreekat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles