Hoolimatud külastajad loopisid Tuneesia loomaaias krokodilli kividega surnuks

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: FETHI BELAID/AFP/Scanpix

Tuneesias Tunise linnas asuvat loomaaeda külastanud grupp loopis krokodilli kividega, mille tulemusel õnnetu loom suri. Linnavalitsuse sõnul on tegemist «metsiku» juhtumiga.

Tunise linnavalitsus avaldas Facebookis õudu tekitavad fotod surnud krokodilli peast, mille kõrval vedeles mitu verist kivi. Postituse juures oli kirjas, et külastajad loopisid krokodilli kividega, mistõttu tekkis loomal sisemine veritsus ja ta suri, kirjutab The Guardian.

Loomaaia veterinaar Amor Ennaifer kinnitas, et krokodill suri tõesti seetõttu, et teda visati kividega. «See on kohutav. Me ei suuda ettegi kujutada, mida mõni loom peab hoolimatute külastajate tõttu taluma,» sõnas veterinaar ja lisas, et ka lõvisid ning jõehobusid on kividega visatud.

Ennaiferi sõnul on loomaaias väljas sildid ja neil on ka turvamehed, aga sellest jääb väheks. Eriti kriitiline aeg on koolivaheaeg, kuna siis käib loomaaias tavapärasest rohkem inimesi. «Meie loomaaias on üle 150 loomaliigi. Me ei saa iga puuri juurde valvurit panna,» sõnas veterinaar. «Inimesed peavad ise mõistma, et loomi tuleb austada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles