Naine ehitas redeli, et tänavakassid saaksid tema korteris käia

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Frank May/picture-alliance/Scanpix

Sebnem Ilhani kohta ei saa öelda pelgalt kassisõber, sest naine armastab kasse rohkem kui midagi muud maailmas. Nüüd otsustas naine avada oma koduuksed – või õigemini akna – tänavakassidele.

Ilhan töötab Türgi linnas Tekirdagis hambaarstina, ent vabal ajal pühendub naine kassidele. Kuna sel aastal on Türgis olnud talv erakordselt krõbe, otsustas naine ehitada redeli, mille kaudu saavad tänavakassid ronida tema esimesel korrusel asuvasse koju. Naine tegi seda selleks, et kassid ei peaks väljas külmetama, kirjutab The Dodo.

Ilhan oli esiti murelik, et kuidas naabrid sellesse suhtuvad. Ta kinnitas redeli külge paar lillepotti, arvates, et sel viisil häirib redel naabreid ehk vähem. Aga naabrite tagasiside on olnud üllatavalt positiivne ja kõigil on hea meel, et kassid ei pea külmetama.

«Ma soovin, et ükski loom ei tunneks nälga ega janu, vaid oleks õnnelik,» ütles Ilhan. «See maailm pole loodud vaid inimestele.»

Vaata siit, milline redel välja näeb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles