Koer šokeeris omanikku «uute» hammastega

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Brasiilias Sao Paulos elav Pandora on täitsa tavaline koer, kellele meeldib mängida ja ringi joosta. Koera omanik Lucas Alves Magalhaes taipas kähku pärast Pandora võtmist, et koerale meeldib üle kõige tagaaias auke kaevata ja kord õnnestus kutsal isegi peremehe grill pooleli maha matta. Sellegipoolest suutis Pandora omanikku tõeliselt üllatada.

Eelmisel nädalal mängis Pandora aias, kui peremees märkas, et koer oli ilmselt midagi maast leidnud ja keksles ringi, uus «mänguasi» suus. Kuna Magalhaes ei näinud eemalt, millega koer mängis, kutsus ta Pandora tuppa ja pidi peaaegu naeru kätte surema, kirjutab The Dodo.

Pandora oli aiast leidnud kellegi võltshambad ja nüüd olid need tal suus ning koeral oli täitsa omanäoline ja äärmiselt naljakas uus naeratus. Magalhaes tegi koerast paar pilti ja võttis siis kutsal proteesid suust ära. 

Mehe sõnul elas enne neid selles majas üks vanapaar ja võimalik, et proteesid kuulusid neile. «Mingit teist selgitust ei oska ma pakkuda, meie perele need igatahes ei kuulu,» rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles