Hirmunud pull jooksis New Yorgi tänavatel elu eest

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teisipäeva hommikul said New Yorgi Queensi linnaosa elanikud suure üllatuse, kui märkasid tänavatel pulli jooksmas. Selgus, et pull jooksis sõna otseses mõttes elu eest.

Tegemist oli hirmunud loomaga, kes oli otsustanud tapamajast jooksu pista. Teda ei takistanud seegi, kui loomapüüdjad üritasid teda uinutiga «rajalt maha võtta», kirjutab The Dodo.

Pull põgenes hommikul enne kella 11. Politseil õnnestus ta Queensi linnaosas ühes aias nurka suruda, aga pull oli niivõrd sihikindel, et ta pääses sealt jooksu. Pärast neli tundi kestnud tagaajamist õnnestus pull lõpuks uinutada ja kinni püüda.

Mike Stura, Skylandsi loomade hoiupaiga asutaja eesmärgiks oli anda endast parim, et pull ei peaks minema tagasi tapamajja. Stura ütles, et kui pull kinni püütakse, siis üritab ta looma ära päästa ja hoiupaika toimetada. Eelmisel aastal see tal korra ka õnnestus, kui ta suutis veenda ühe tapamaja omanikku, et see loovutaks plehku pistnud pulli Stura hoiupaika.

Skylandsi loomade hoiupaik teatas hiljem oma veebilehel, et kahjuks suri pull transportimise käigus. Stura arvates oli põhjuseks see, et loom sai uinuti üledoosi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles