Hüljatud koer sai bensiinijaamas uue kodu ja töö

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui Sabrina Plannerer ootas oma bensiinijaama valmimist, ei osanud ta arvata, mis sellega kaasneb: lisaks bensiinijaamale sai naine endale ka koera.

Koera, kes on tänaseks nimeks saanud Negao, oli omanik hüljanud üsna bensiinijaama ehitusplatsi lähistel. Plannerer, kes on uue bensiinijaama kaasomanik, sai kohe aru, et ei saa koera tähelepanuta jätta ja otsustas talle tööd anda, kirjutab iHeartDogs.

Negao ei saa töö eest küll palka, ent teda premeeritakse toidu ja muu hea kraamiga. Plannerer rääkis, et võttis koera endale ja hoolitses selle eest, et temaga oleks kõik hästi. «Käisime loomaarsti juures kontrollis, ostsime talle süüa, kuudi ja rihma, et jalutamas käia,» sõnas naine. Negao sai isegi rinnasildi, mis ripub tema kaelarihma küljes ja tõestab, et ta on bensiinijaama täieõiguslik töötaja.

Plannereri sõnul armastavad külastajad koera. Negao tervitab kliente sõbraliku naeratusega ja on väga populaarne töötaja. Mõni klient on koerale isegi lelusid toonud. «Kohvipausi» ajal käib Plannerer koeraga jalutamas. Negao on ainuke töötaja, kel on lubatud tööajal ja -kohas magada. Tema elukohaks ongi bensiinijaam ja tema ülesandeks on muu seas hoolitseda selle eest, et kolleegidel oleks hea tuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles