Maailma esimeses kasside luksushotellis on spaa, ilusalong ja kosjasobitaja

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Michael Scott/Caters News Agency/Scanpix

Üha enam on tekkimas lemmikloomadele mõeldud hotelle, kus koheldakse külastajaid kui kuningliku pere liikmeid. Malaisias avati hiljuti luksushotell, mis on mõeldud ainult kassidele.

35 magamistoaga Catzonia hotell asub Kuala Lumpuris ja nad pakuvad kiisudele vaid parimaid teenuseid. Hotellis on spaa ja ilusalong, külastajatele pakutakse parimaid toite, tubades saab temperatuuri reguleerida ja soovijad saavad kasutada kosjasobitaja teenuseid, et teiste külastajatega lähemalt tutvuda, kirjutab iHeartCats.

 

A post shared by Catzonia (@catzoniamy) on

Toad jagunevad nelja kategooriasse, kõige luksuslikumad toad on nimega Väga Väga Tähtis Kass, neile järgnevad Väga Tähtsa Kassi toad. Kõige luksuslikumatesse tubadesse mahub kuni kümme kassi või üks emane kass oma pesakonnaga. Seal on kolm suurt voodit, väike mänguväljak ja tualetid. Teised toad on veidi väiksemad, nendesse mahub 3-7 kassi ja neis on väiksemad voodid. Mõnes toas on ka pesemisvõimalused ja kõigis tubades on traadita internet, kuigi on selgusetu, kuidas kassid seda kasutavad.

 

A post shared by Catzonia (@catzoniamy) on

Kõigis tubades on konditsioneer ja Väga Väga Tähtsa Kassi ning Väga Tähtsa Kassi tubades on ka ööpäevaringne videovalve, et kassiomanikud saaksid oma lemmikutel silma peal hoida. Ilusalongiteenuseid pakutakse kõigile külastajatele, näiteks saab seal vannimõnusid nautida ja samal ajal kirpudest vabaneda. 

 

A post shared by Catzonia (@catzoniamy) on

Catzonia veebilehel seisab, et nende arvates on ka kassid puhkust väärt. «Neile meeldib, kui neid koheldakse kui kuningaid, seega peab ka keskkond vastav olema. Kasse kallistatakse ning nad ei tunne end kunagi üksikuna,» tutvustab hotell oma põhimõtteid.

Catzonia pole ainus uhke lemmikloomahotell maailmas, kuid nad väidavad, et on esimene luksushotell lemmikutele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles