Päevakäpp: arglik Lola otsib uut kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Lola on umbes 3–4-aastane preili, kellel on küll klassikaline triibuline kasukas, aga ka valge krae ja sussid, valge triibuke ninal ning suuuuured ümmargused silmad. 

Lola on natuke arglik, päris pai ei luba ta endale teha. Võib-olla on see põhjuseks, miks ta jääb tihtilugu kahe silma vahele. Talle meeldib armsalt keras tududa või pesa tagant piiluda, mida inimesed kassitoas teevad. Kui tal on eriti julge tuju, siis on sulepulga tagaajamine talle igati meelt mööda.

Kahjuks pole Lola vastu eriti huvi tuntud. Ei tea, kas asi on tema klassikalises välimuses või arglikus iseloomus. Aga iga kiisu vajab oma kodu. Küll päris oma kodus päris oma inimeste juures saaks Lola üle ka hirmust. Praegu jagab Lola üle 50 kassiga tuba, kus käib palju inimesi, nii ei ole ju kerge end avada ega kellelegi silma jääda.

Lola on vaktsineeritud, kiibitud, steriliseeritud ja saanud parasiidivastast tõrjet, seega igati valmis koju minema! Kui soovid Lolale kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja küsimustik. Kui soovid rohkem infot või pilte Lolast, siis vaata Pesaleidja lehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles