Päevakäpp: kassipoiss Taukar ootab kodupakkumisi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taukar.
Taukar. Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Taukar on sõnakuulelik ja mänguhimuline kassipoeg, kes armastab jahtida kõike, mis särab. Eriti meeldib Taukarile, kui tähti täis on öö. Tähed säravad kaunilt ning sel hetkel tabavad teda segased lood. 

Taukari unistuseks on paar auhinda Ägedamate Kasside Auhindadelt endale saada. Näiteks meeldiks talle Aasta Kassi auhind ning Parima Kodukassi auhind. Ta unistab iga päev oma kodust, kuid hetkel tunduvad auhinnad väga kättesaamatud. Kõige nukram on Taukar voodis mõnuledes just hommikuti. Hommikuti temast asja ei saa, sest pere ei tundu olevat lähedal, kuid ta ju nii ootab ning loodab leida oma peret.

Taukar on väga aktiivne ja lustlik kassipoiss. Kui tal mänguhoog peale tuleb, siis jookseb ta seitsme tuule poole. Kui kell saab kuus ja hoiupere koju jõuab ning talle ohtralt paisid kingib, tunneb Taukar, et ta on vastupandamatu. Aga kus siis on tema õige kodu?

Kui sinu perest on puudu üks hurmav ja vastupandamatu Taukar, siis kingi talle päriskodu. Vahva kassipoiss ootab fännikirju aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles