Siberi selgeltnägija ostis 78 000 euroga «sensitiivist» kassi (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Siberi nõid ostis Venemaal endale kassi, kel on väidetavalt üleloomulikud võimed. «Sensitiivist» kassi eest maksis selgeltnägija üle 78 000 euro.

Kassist nimega Charles Utkins sai Venemaal üleöö tõeline staar, kuna tema endine omanik Dmitri R väidab, et kass suutis läbi lukustatud uste käia ja pani omaniku veidralt käituma. Näiteks «sundis» kass omanikku minema keset ööd poodi kassitoitu ostma, kirjutab Daily Mail.

Mehe sõnul vihkas ta varem kala ja vorsti, kuid tädilt päranduseks saadud kassi mõjutusel tekkis tal nende järele isu. «Ta äratas mind kell viis hommikul üles ja mul oli kange kala või vorsti isu,» rääkis Dmitri R. «Isu oli nii suur, et ma pidin poodi minema neid asju ostma ja koju jõudes andsin need kassile. Kui kass sööma hakkas, siis kadus mul nende toitude isu.» Dmitri R väitis, et üleloomulike võimetega kiisu seadis ka tema abielu ohtu, kuna tema abikaasa tundis end «mõtteid lugeva» kassi juuresolekul ebamugavalt.

Pärast seda, kui jutud veidrast kassist hakkasid levima, ilmus mehe ukse taha naine, kes väitis end olevat selgeltnägija Siberist. Novosibirskist saabunud selgeltnägija vaatas kassi üle ja teatas, et kassil on üleloomulikud võimed. Naine pakkus mehele kassi eest 78 266 eurot. 

«See naine oli selgeltnägija ja tal oli kogu oma «varustus» kaasas. Ta läks kassiga teise tuppa, sulges ukse ja sealt väljudes teatas, et ostab kassi ära.» Dmitri sõnul keeldus «noor, hea välimusega blond nõid» oma nime paljastamast, sest ta ei soovi meediaga kokku puutuda. Mees kinnitas, et naine nägi väga hea välja ja tal pidavat olema ka palju tuntud kliente. Dmitri sõnul kavatseb selgeltnägija kasutada kassi oma seanssidel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles