Video: naine leidis üles 18 kuud kadunud olnud kassi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iris Samaniego kass Diego lasi kodust jalga 2015. aasta juunikuus. Pere oli väga mures ja kleepis naabruskonda palju plakateid ning levitas sõna kadunud kassist ka varjupaikades. Ent kassist polnud kippu ega kõppu.

Sellegipoolest ei andnud Samaniego alla. Ta jätkas kassi otsimist veel mitu kuud pärast kiisu kadumist. Kuigi mõni lähedane arvas, et ehk on Diego sattunud koioti küüsi, oli Samaniego veendunud, et tema lemmik on elus, kirjutab Mother Nature Network.

Kiisu oli kadunud olnud enam kui 18 kuud, kui Samaniego otsustas ühel päeval kohalikust loomade varjupaigast läbi astuda. Ta läks pärast tööpäeva lõppu koos õega varjupaika ja märkas seal kassi, kes meenutas väga Diegot. Selgus, et tegemist oligi tema kiisuga, kes oli poolteist aastat ringi ekselnud. Ka Samaniego lapsed olid väga rõõmsad, et kass on taas nende juures.

Samaniego sõnul on tema kiisu nüüd veidi aeglasem ja eakam, kuid tundub, et ka Diegol on hea meel kodus tagasi olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles