Pime koer ja tema kaks sõpra leidsid ühise kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kui pime koer Lola ja tema kaks sõpra loovutati Arizona osariigi varjupaika, kardeti kõige rohkem, et koerte lahutamine võib mõjuda neile traumeerivalt. 

Lola, kes on pit bulli ja hagija segu, ning tema sõbrad, chihuahua'd Tiny ja Teddy, on väga lähedased ning kaitsevad üksteist alati. Varjupaigatöötajad märkasid koerte omavahelist sidet ja tegid kõik endast oleneva, et kolm koera leiaksid ühise kodu, kirjutab iHeartDogs.

«Tiny ja Teddy valvavad Lolat ning muudavad teda enesekindlamaks. Nad magavad kolmekesi koos ja peaksid kindlasti kokku jääma,» kirjutas varjupaik oma Facebooki-lehel. Varjupaik oli nõus kolm koera ära andma ilma lisatasuta ning neile tehti kõik vajalikud operatsioonid ja protseduurid. Ainus tingimus oli see, et Lola, Tiny ja Teddy elaksid ühes kodus.

Varjupaik märkis, et koerte eelmise omaniku jaoks oli neist loobumine äärmiselt raske otsus. Kahjuks oli aga tema elu nii palju muutunud, et ta ei saanud enam kolme koera ülal pidada. 

Lola, Tiny ja Teddy lugu jagati Facebookis tuhandeid kordi ning see puudutas paljusid. Õnneks leiduski inimene, kes kolmele koerale kodu soovis pakkuda, ja nüüd elavad nad taas kolmekesi koos ühises kodus. Loodetavasti see jääbki nii. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles