Koer kõndis omaniku leidmiseks maha 80 kilomeetrit

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Borderkolli Casey igatses omanikku nii väga, et võttis ette pika teekonna, mis kestis kaks kuud. Kõik sai alguse sellest, et Casey omanik jättis koera oma sõbra hoolde ajaks, mil ta ise kolis ühest kodust teise.

Casey põgenes aga ajutisest elukohast ja oli nädalaid kadunud. «Me ei saanud tema kohta mingeid vihjeid ja ma mõtlesin, et ta sai surma,» ütles Casey omanik Carole Fossett. Fossett oli väga õnnetu, ent ei tahtnud alla anda ja jagas oma muret Facebookis, kirjutab Bored Panda.

Ta sai telefonikõnesid inimestelt, kes väitsid, et on Caseyt näinud, kuid keegi polnud suutnud teda kinni püüda. Ühel päeval teatati, et koerapüüdjad tabasid Casey ühest parklast, 80 kilomeetri kauguselt kohast, kust ta kaduma läks. 

«Ma hakkasin nutma, ma ei suuda seda hetke kirjeldada,» sõnas Fossett. «Kui koer on kaks kuud kadunud olnud, siis sa ei usu enam, et võiksid teda uuesti näha.» Casey oli vahepeal kümme kilo alla võtnud, kuid muus osas oli temaga kõik korras ja tal oli hea meel taas omanikuga koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles