Carrie Fisheri koer jättis omanikuga hüvasti

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Tähesõdade» fänne tabas eile kurb uudis: printsess Leiana tuntuks saanud Carrie Fisher suri. Lisaks perele, sõpradele ja fännidele jääb Fisherit taga igatsema ka tema koer, kes oli viimastel aastatel truult näitlejanna kõrval.

Carrie Fisher võttis oma koera Gary nii mõnelegi intervjuule ja isegi auhinnagalale kaasa. Gary sai niivõrd tuntuks, et talle tehti eraldi Twitteri konto nimega «Carrie Fisher’s Dog», kirjutab Time.

Eile õhtul avaldati selle konto alt liigutav säuts: «Kõige kurvem säuts, mida kirjutada. Emmet pole enam. Ma armastan sind @carrieffisher». Paar tundi hiljem avaldati ka aknal ootava koera pilt teatega: «Ma ootan siin, emme.» Gary Twitteri kontol ilmusid perenaist tagaigatsevad sõnumid juba jõulude ajal, kui Carrie Fisher haiglasse sattus.

Carrie Fisheri koerale tehtud Twitteri konto on viimase kahe aasta jooksul palju fänne kogunud. Pole teada, kes seda kontot tegelikult haldab ja Gary «mõtteid» avaldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles