Päevakäpp: kassitüdruk Madli on peaaegu kaks aastat kodu oodanud

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu

Madli on armas kassitirts, kelle elutee on olnud täis raskeid katsumusi. Tänaval sündinuna ei saanud pisike kassilaps nautida kodusoojust ega mängida muretuid kassilapse mänge, vaid pidi juba varakult võitlema oma ellujäämise eest. 

Foto: Kasside Turvakodu

Madli lootis iga päev, et temast ei saaks ühte nendest õnnetutest tänavakassidest, kes vaikselt mahajäetud territooriumil hääbub. Ilma et keegi üldse märkaks või teaks, et Madli oli kunagi olemas.

Tänaseks on Madli jõudnud Kasside Turvakodusse, kuid Madlist on kujunenud üks turvakodu pikaaegsemaid koduootajaid... juba 722 pikka päeva koduootust, mil Madli ei ole veel kellelegi silma jäänud. Madli on tagasihoidlik kassitirts ning sel ajal, kui paimaiad nurrumootorid huviliste jalge ees tähelepanu nõuavad, vaatab Madli toimuvat nukral ilmel oma pesast. Madli soovib, et see hinge näriv üksindustunne saaks viimaks läbi. Kuid siiani pole seda juhtunud.

Madli jõudis turvakodusse 30. detsembril 2014. aastal. Kui palju on sinu elu selle aja jooksul muutunud? Terve selle pika aja on Madli vaid oodanud. Vaikselt, üksinda, oma pesas.

Kui Madli lugu sind puudutas ning sooviksid Madlile kodu pakkuda, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles