Päevakäpp: vahva kassipreili ootab pikisilmi uut omanikku

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Turvakodus ootab uut omanikku vahva kassitirts Elisa, kes on alati kõige esimesena külalisi tervitamas. Väike Elisa teab, kui oluline on külalislahkus ja ta ei karda seda kunagi näidata. 

Ta on varakult ukse juures ootamas ja külaliste tuppa astudes sammub Elisa asjalikult külalistel järel, ise samal ajal peaga siia-sinna vaadates, justkui kõigile turvakodu tutvustades. Elisa saab alati oma heade kommete eest mitu paid ning siis selgub, et külalised ei ole turvakodusse tulnud niisama, nad on tulnud ikka selleks, et kinkida kellelegi oma päriskodu. Elisa sammub ustavalt inimese kõrval, otsib paisid ja kingib vastutasuks hellust, lootes et ehk on tema see, kellele päriskodu kingitakse... kuid siiani tulutult. Alati valitakse keegi teine.

Selline stsenaarium on varsti kestnud juba terve aasta. Kui Elisa turvakodusse saabus, oldi seal veendunud, et nii vahva kassitirts küll kauaks koduootele ei jää, kuid kahjuks pole Elisa veel kodu leidnud.

Kirjuta Elisale info@kassideturvakodu.ee ning mine pisikest vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles