Eksinud koer hiilis politseiautosse sooja

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Californias Tuolumne’i maakonnas jättis politseinik külmal talveõhtul automootori tööle ja läks ise korraks autost eemale. Autosse naastes ootas teda ees üllatus: kõrvalistuja istmel oli must labrador.

Politseinik oli varahommikul saanud väljakutse ühe kahtlase auto juurde, mida ta läks lähemalt uurima. Ta jättis automootori tööle, et auto püsiks soojana ning juhipoolse ukse jättis mees veidi lahti, kuna ei plaaninud pikaks ajaks välja jääda, kirjutab iHeartDogs.

Sel ajal, kui politseinik uuris kahtlast autot, hiilis vaikselt politseiautosse must labrador Ruger, kes oli juba mõnda aega üksi ringi uidanud. Politseinik oli väga üllatunud, kui kõrvalistmelt vaatas talle süütu näoga otsa suur must koer.

Ta sõitis koeraga politseijaoskonda, et tuvastada koera omanik. Koerale meeldis aga soojas autos nii väga, et ta jäi seal magama.

Jaoskonnas õnnestus koera kaelarihma küljes olnud info põhjal tuvastada, kus asub Rugeri kodu. Selgus, et koera perekond oli teda terve õhtu taga otsinud ja nad olid väga rõõmsad, kui said teate, et koer on leitud. Politseinik tunnistas, et tal oli hea meel, et sai kasvõi lühikeseks ajaks endale kaaslase. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles